Over ons

Wij brengen de verschillende spelers die betrokken zijn bij de gezondheidszorg bijeen en zetten in op multidisciplinaire samenwerkingsprojecten. Dit alles met het doel om de gezondheidszorg te innoveren en voor iedereen toegankelijk te maken.

Zoekt u een gezondheidszorgprofessional?

PHÉRA helpt bedrijven en instellingen in hun zoektocht naar gezondheidszorgprofessionals. Of het nu gaat om een tijdelijke werkkracht of een vaste aanvulling voor uw team.

Werken bij PHÉRA

Wilt u deel uit te maken van een innovatie in de gezondheidszorg? Wij zijn op zoek naar gezondheidszorg-enthousiastelingen om ons team te versterken.

Zelfstandigen

Ook als zelfstandige kunt u de handen ineen slaan met PHÉRA. Wij helpen u het meeste uit uw zelfstandigen-statuut te halen.

Gezondheidszorgprofessionals

Wij verbinden vraag en aanbod van werk binnen de gezondheid-gerelateerde beroepen. Verder nemen wij administratie uit handen en bieden wij beroepsondersteuning, zodat u zich kunt focussen op uw cliënten.

Onbeschikbare Geneesmiddelen

Onze Onbeschikbare Geneesmiddelen-databank stelt alternatieven voor bij onbeschikbare geneesmiddelen. Deze databank is enkel toegankelijk voor artsen en apothekers.

Over The Counter

Over The Counter is een databank voor het brede publiek met informatie over geneesmiddelen, gezondheids- en verzorgingsproducten die vrij van voorschrift te verkrijgen zijn bij de apotheek.

Informatiedienst

Kennis en inzicht zijn onmisbaar om gezondheidsdoelen te behalen. Onze informatiedienst ontwikkelt databanken van gezondheid-gerelateerde informatie. We richten daarbij op overzichtelijkheid en praktische bruikbaarheid.